• Toewijzen wedstrijdtaken

  Taakverdeling: van alle leden en ouders van jeugdleden wordt verwacht dat zij een bijdrage leveren aan de vereniging door het uitvoeren van teamtaken (tafelen, fluiten, zaalwacht, of bardienst). De teamtaken worden ingepland door de teammanager/coach van het team.

  Verzuim teamtaken: mocht een team niet in staat zijn om een bepaalde taak uit te voeren, dan is het de verantwoordelijkheid van het team om deze taak te ruilen met een ander team. De wedstrijdsecretaris wordt op de hoogte gesteld welk team (speler) de taak is geruild.

  Taken bij afgelaste wedstrijd: als een wedstrijd is afgelast blijven de toegekende teamtaken staan.

  Wasbeurt scheidsrechtersshirts: een team in de laatste speelronde, krijgt de wasbeurt op naam van de coach/teammanager.

  Boetebeleid: indien een ingedeelde speler niet komt opdagen zal er een boete en de bijbehorende sanctie worden opgelegd. Raadpleeg ons boetebeleid https://www.cady73.nl/boetebeleid. Raadpleeg https://www.cady73.nl/toewijzen-scheidsrechters-thuiswedstrijden voor de kwalificatie van scheidsrechters bij thuiswedstrijden.

  *** MSE-1 (3e divisie) = verplicht 1xBS3 en 1xBS2 scheidsrechter + 24-seconde schotklok

  *** Vereniging = advies BS2 scheidsrechters in te zetten. Indien niet mogelijk, dan het liefst scheidsrechters in opleiding (BS2i.O) in te zetten. Een scheidsrechterdiploma is geen vereiste.

 • 2e helft thuiswedstrijden - toewijzen scheidsrechters

 • De NBB is verantwoordelijk voor het aanschrijven van officials in veel landelijke divisies. Op alle overige niveaus worden twee scheidsrechters aangewezen door de thuisspelende vereniging. Onderstaand schema geeft inzicht in het scheidsrechtersniveau van de Cady teams. Voor de thuiswedstrijden bij het toewijzen van de scheidsrechterstaken moet hieraan worden voldaan.

  L3 = Scheidsrechterlicentie 3 (Bondscheidsrechters)

  BS3+BS2 = 1 scheidsrechter met diploma BS3 of E en 1 met diploma BS2 of F

  BS2 = 2 scheidsrechters met minimaal een diploma BS2 of F

  Vereniging = Het is de verantwoordelijkheid van Cady om hier geschikte scheidsrechters in te zetten, waarbij het advies is om BS2 scheidsrechters in te zetten. Een scheidsrechterdiploma is geen vereiste. Deze divisies kunnen ook worden gebruikt voor scheidsrechters in opleiding.