• Jeugdfonds Sport & Cultuur

    Ouders met een laag inkomen kunnen een bijdrage aanvragen bij het Jeugdfonds Sport& Cultuur, voor hun kinderen van 4 tot en met 17 jaar. Per kind kan een bijdrage voor één activiteit worden aangevraagd, óf sport óf cultuur. Voor het indienen van de aanvraag heeft u geen factuur nodig van Cady73. Dat regelt het Jeugdfonds Sport & Cultuur met ons. Wel wordt bij de aanvraag om het bedrag van de contributie gevraagd. Dit staat vermeld op onze website. Hoe eerder u de aanvraag indient, hoe groter de kans dat uw kind aan het begin van het nieuwe sportseizoen kan meedoen!

    Woont u in Capelle aan den IJssel?

    Dan kunt u terecht bij een intermediair van de gemeente voor het indienen van een aanvraag bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland. Een andere mogelijkheid voor het indienen van een aanvraag is de stichting Leergeld Hollandsche IJssel. Zie de website https://leergeldijssel.nl/ voor meer informatie.

    Woont u in Rotterdam?

    Dan kunt u gebruik maken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam. Een andere mogelijkheid voor het indienen van een aanvraag is de stichting Meedoen in Rotterdam. Zie de website https://www.meedoeninrotterdam.nl voor meer informatie.