• Cady'73 Nieuwsbrief - augustus 2020

  4 sep 2020
 • Beste leden, ouders en vrijwilligers,

  Afgelopen week zijn we weer gestart met de trainingen en momenteel is een aantal vrijwilligers druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het nieuwe wedstrijdseizoen.

  Corona / Covid-19 virus
  Tot nu toe hanteert Cady73 een Corona-protocol voor het kunnen trainen in de sporthal. Dit protocol hebben jullie eerder van mij ontvangen is door diegenen die getraind hebben ook ondertekend. Om wedstrijden te kunnen spelen moet het protocol aangepast worden en goedgekeurd door Sportief Capelle. Er is op dit moment nog geen duidelijkheid over het gebruik van de kantine, kleedkamers en tribune. Zodra dit wel het geval is en het protocol gereed en goedgekeurd is, stuur ik dit aan de leden door.

  Wedstrijdschema
  In het weekend van 12 september spelen de meeste teams hun eerste competitiewedstrijd. Uiterlijk 1 september kun je in de basketbalapp van Sportlink je eigen team en wedstrijdprogramma inzien. De app is beschikbaar in de App Store (ios) of Playstore (android). Zorg dat je inlogt met het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie van Cady73. Ben je geen lid van Cady73 maar bijvoorbeeld toeschouwer, dan kun je je registreren met een willekeurig e-mailadres.

  Pasfoto wijzigen in Sportlink
  Tot 11 september is het mogelijk om je pasfoto via de app van Sportlink te wijzigen. Het is belangrijk om een duidelijk herkenbare foto in Sportlink te hebben, zodat scheidsrechters je voorafgaande aan de wedstrijd kunnen identificeren. Ook andere persoonlijke gegevens zoals je adres of telefoonnummer kun je via deze app aanpassen.

  Trainingsschema, trainers en teamindeling
  Het trainingsschema voor komend seizoen staat onderaan deze nieuwsbrief vermeld. Alle trainingen zijn in sporthal De Lijster. Er komt mogelijk nog een kleine aanpassing voor XU12-1; hierover ontvangen betreffende leden apart bericht. Van sommige teams is de definitieve teamindeling nog niet bekend gemaakt en wordt deze uiterlijk komend weekend aan de spelers gecommuniceerd. Indien je niet weet wanneer je moet trainen (met welk team), stuur dan een e-mail naar: wedstrijden@cady73.nl
  Onderaan deze nieuwsbrief vind je ook een overzicht met de trainers en coaches van het nieuwe seizoen.

  We zijn nog op zoek trainers en coaches voor MU16-2 en MSE 2. Interesse? Bel Kees Zoutman 06-44780608.

  Contributie
  Met betrekking tot de contributie van het afgelopen seizoen 2019-2020 heeft het bestuur besloten om geen gedeeltelijke teruggave te doen aan de leden. Reden hiervoor is dat de kantine-inkomsten vanaf maart grotendeels zijn weggevallen en deze inkomsten voor het komend seizoen nog erg onzeker zijn (als gevolg van Corona).
  De contributiefacturen voor het komende seizoen worden half september verstuurd met het verzoek om deze uiterlijk 1 oktober te betalen.

  Sponsorkliks
  Wil je Cady'73 gratis sponsoren? Maak dan gebruik van Sponsorkliks bij iedere aankoop die je via het internet doet. Denk bijvoorbeeld aan online eten bestellen, kleding kopen en vakanties boeken. Voor jou een kleine moeite en voor Cady direct extra inkomsten!

  Ik wens iedereen een sportief en succesvol nieuw basketbalseizoen toe!
  Met vriendelijke groet,

  Peter Cleton
  Namens gehele bestuur Cady'73